Livrare gratuită în toată țara

Termeni si conditii

1. DEFINITII

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand INTERNATIONAL SERVICE C&C , care se afla la adresa www.mobila-cc.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre International Service C&C  in reteaua magazinelor INTERNATIONAL SERVICE C&C  .

INTERNATIONAL SERVICE C&C: reprezinta societatea INTERNATIONAL SERVICE C&C S.R.L., cu sediul in Bucuresti, sector 4, Sos.Berceni nr.37, Bl.106, Sc.2, ap.81 , inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/981/1992 si avand Codul Unic de Inregistrare RO381541

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii International Service C&C.

2. CONTINUTUL SITULUI

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre INTERNATIONAL SERVICE C&C , produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de INTERNATIONAL SERVICE  ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale INTERNATIONAL SERVICE C&C, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii INTERNATIONAL  SERVICE  C&C  S.R.L

4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. INTERNATIONAL SERVICE C&C nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate in reteaua magazinelor INTERNATIONAL SERVICE C&C.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

4.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.Preturile afisate pe SITE nu sunt identice cu cele din reteaua magazinelor INTERNATIONAL SERVICE C&C , astfel ca pot aparea diferente intre pretul produsului afisat pe SITE si cel afisat in reteaua magazinelor INTERNATIONAL SERVICE C&C. Toate preturile aferente bunurilor  prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A

4.4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea INTERNATIONAL SERVICE C&C, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4.5. INTERNATIONAL SERVICE C&C isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.6. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.7. INTERNATIONAL SERVICE C&C nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

4.8.INTERNATIONAL SERVICE C&C nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

4.9. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei

5.0. Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

5.1. Accesarea SITE-ului  www. international-mobila.ro- implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania INTERNATIONAL SERVICE C&C. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile retelei de magazine INTERNATIONAL SERVICE C&C  sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de INTERNATIONAL SERVICE C&C  prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC INTERNATIONAL SERVICE C&C  S.R.L. este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. SC INTERNATIONAL SERVICE C&C  S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere.

5.2. Colectarea datelor - se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

5.3. Acces restrictionat si (dez)abonare - exista zone in site care necesita inregistrare (vezi Inregistrare) sau abonare (vezi newsletter). In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter, ), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc