Livrare gratuită în toată țara

Despre noi

Mobila-cc.ro va ofera mobila direct de la producatorul INTERNATIONAL SERVICE C&C. Oferim o gama variata de  mobilier pentru living , dormitor , bucatarie  , hol , birou si mic mobilier. Produsele de mobilier sunt realizate în principal din PAL melaminat (18 mm), dar și din  PAL furniruit și MDF (18 mm).
Grupul de firme „INTERNATIONAL SERVICE” a luat fiinţă prin apariţia în anul 1992 a primei dintre ele, respectiv „INTERNATIONAL SERVICE C&C SRL”.

La început, obiectul de activitate a fost puţin definit. În scurt timp pregătirea profesională a unuia dintre acţionari s-a întâlnit cu interesul ce apăruse în acea perioadă în industria mobilei, pentru o feronerie modernă și de calitate. Din acest moment, istoria grupului de  firme se împletește cu producţia și comerţul accesoriilor pentru mobilă.

 

Acordarea de către statul român de facilităţi fiscale pentru firmele cu activitate de producţie, a dus la înfiinţarea în anul 1993 a celei de-a doua societăţi comerciale din grup: „INTERNATIONAL SERVICE C&I SRL”. În anul 1997 „C&I“ reușește să-și cumpere propriul sediu, o fostă fabrică de gheaţă, pe care în următorii ani o  amenajează pentru obiectul său de activitate. Astăzi,  faţada clădirii a devenit o emblemă a grupului; imaginea ei este folosită în toate materialele publicitare.

În timp ce „C&I“ s-a specializat pe producţie, „C&C“ și-a lărgit activitatea comercială, atât pentru accesorii cât și, ulterior, pentru mobilă.

În anul 1994 a apărut a treia firmă a grupului: „ INTERNATIONAL SERVICE C&F SRL” care își propune să activeze în domeniul confecţiilor metalice.

Datorită muncii depuse, firmele au fost clasate, de către Camera de Comerţ a României, pe locuri fruntașe pe ramuri de activitate și distinse cu diplome și plachete. De asemenea, firmele au invenţii înregistrate la OSIM și modele protejate.Grupul participă la evenimente expoziţionale de profil.

Întrucât calitatea produselor de mobilier reprezintă o preocupare importantă și constantă pentru INTERNAȚIONAL SERVICE C&C, s-a  implementat  și menținut un sistem de management al calității , prin certificarea   Sistemelor de Management al Calităţii conform Standardelor SR EN ISO 9001, respectiv Standardelor   de Mediu SR EN ISO 14001

 

Noua politică a grupului de firme este aceea de a fi prezente în toată ţara cu showroom-uri și agenţi.

Cele trei societăţi sunt constituite cu capital privat integral  românesc. Iniţialele care apar în denumirea firmelor sunt legate de numele celor doi acţionari: VIRGINIA și FLORIN I. CORBU

In anul 2014  am inceput si constructia unei fabrici de mobila la Braila. Fabrica este organizata pe productie de serii mari si foarte mari avand utilaje de productivitate ridicata, circulare de debitat placi pal  in pachet, CNC-uri,