Holuri

Mobila pentru hol trebuie sa fie ingenioasa si aranjata astfel incat  spatiul relativ mic al holului sa aiba un mare impact vizual.

In paginile urmatoare puteti alegeti mobilier pentru holuri propus de firma noastra, datorita finisajelor , designului si materialelor folosite, pentru ca holul casei dvs sa se transforme int-un spatiu util si functional.

Compania noastra garanteaza calitatea produselor  prin simpla grija pe care o purtam clientilor nostri.

Daca aveti intrebari referitoare la produs, conditii de livrare , etc va rugam sa folositi pagina noastra de contact sau tel : 0734100112

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Comoda hol Ronda, pal Sonoma, 350x350x610mm
  Este gandita ca un suport de vaze ,statuete ( firma a sponsorizat muzeul din Braila cu acest produs). Pentru a asigura o stabilitate mai mare , are o usa pe picior in care pot fi asezate greutati, dar si elemente de utilitate aferente zonei in care sunt expuse. Comoda e lucrata din pal mel..
  260 lei
 • Comoda hol Ronda, pal Sonoma , 350x350x810mm
  Este gandita ca un suport de vaze ,statuete ( firma a sponsorizat muzeul din Braila cu acest produs). Pentru a asigura o stabilitate mai mare , are o usa pe picior cu o polita la interior in care pot fi depozitate  elemente de utilitate aferente zonei in care sunt expuse. Comoda e luc..
  295 lei
 • Comoda hol Ronda, pal Sonoma, 350x350x1010mm
  Este gandita ca un suport de vaze ,statuete ( firma a sponsorizat muzeul din Braila cu acest produs). Pentru a asigura o stabilitate mai mare , are o usa pe picior in care pot fi asezate greutati, dar si elemente de utilitate aferente zonei in care sunt expuse.     &nbs..
  335 lei
 • Cuier de perete Rapp,  stejar Sonoma , 600 x 36 x 1200 mm
  Cuier lamelar de perete realizat din PAL melaminat de 18 mm, decor stejar  Sonoma, construit din 5 lamele  inegale,  dotat cu 3 agatatori mari si 2 mici. Datorita nuantei  naturale deschisa de stejar ,  se potriveste in orice tip de hol si este ideal pentru sp..
  255 lei
 • Cuier de perete Renne, pal Wenge , 530 x 32 x 1200mm
  Cuier  de perete cu 2 lamele  lungi dispuse pe  exterior si 2 lamele scurte  asezate pe interior,  realizat din PAL melaminat de 16 mm, decor Wenge. Cuierul este dotat cu 4 agatatori mari duble  si este facil  de montat.  Acest produs se livreaz..
  245 lei
 • Cuier de perete Stein,pal Stejar Canyon, 520 x 36 x 1200mm
  Cuier de perete, compus din  5 lamele inegale , realizat din PAL melaminat de 18 mm, nuanta Stejar Canyon, cu 5 agatatori (2 mari si 3 mici).  Datorita nuantei naturale a stejarului cuierul se potriveste in orice decor . Acest produs se livreaza intr-un singur colet fii..
  254 lei
 • Cuier Bienne,  Wenge , 615x 32 x 1350mm
  Cuier lamelar, de perete, curbat la partea superioara  realizat din PAL de 16 mm, decor Wenge, Cuierul Bienne este simplu si rezistent  avand 2 agatatori mari si 2 mici. Acest produs se livreaza intr-un singur colet si este usor de montat. Dimensiuni (Lxlx h)  615x 32 x 1..
  245 lei
 • Cuier Crissier cu pantofar , pal Etna / usi gri, 106 x 40 x 222 cm
  Cuier Crissier cu pantofar a fost gandit  pe inaltime pentru spatii inguste . El  este  realizat din  pal  melaminat cu grosime  de 18mm , nuanta Etna ( culoarea lavei stinse) si fronturi nuanta gri. Cuierul a fost elaborat modular compus din 3 parti supe..
  1.175 lei
 • Cuier cu oglinda Thun, prindere pe perete, pal Wenge/ Sonoma, 122 x 106cm
  Cuierul Thun e un cuier cu prindere de perete, compus din 3 linii orizontale si 3 (mai late )verticale . Cele orizontale au nuanta wenge, iar in contrast, cele verticale nuant a  sonoma . Cuierul a fost gandit cu oglinda de forma dreptunghiulara , fixata pe o placa de pal wenge langa cele 3 lin..
  338 lei