Masa living

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 •  Masa living Putna ovala extensibila ,Lemn nuc ,200x100x78cm
  Masa ovala PUTNA este o masa de living pentru servit  masa avand posibilitatae sa se extinda de la 200 cm la 250 cm . Masa  a fost executata in totaliate din lemn de  nuc, fiind sculptata manual. In principiu la acest tip de masa pot avea loc 8 persoane   Produsul..
  6.799 lei
 • Masa cafea Barolle, Mesteacan/ Wenge , 1310 x 560 x 280mm
  Este o masuta pentru living sau holuri, cu un design placut prin combinatia de mesteacant cu lemn stejar baituit wenge. Poate fi folosita si ca un spatiu foarte bun de lucru pentru cei pasionati de IT. Cele doua parti laterale sunt de fapt sertare,  iar partea centrala se poate ridica, printr-u..
  630 lei
 • Masa cafea Ivorne, Cires/crom, 1150 x 640 x 415mm
  Ivorne este o masuta  simpla , in varianta de cires, cu picioare cromate , usor de manipulat si montat. Ivorne are o forma  ovala, pe care nu o poate  realiza orice producator, dar care ii asigura un design deosebit. Materialele utilizate sunt de import , avand calitate s..
  267 lei
 • Masa cafea Ivorne, Cires/satin, 1150 x 640 x 415mm
  Ivorne este o masuta  simpla , in varianta de cires, cu picioare satinate , usor de manipulat si montat. Ivorne are o forma  ovala, pe care nu o poate  realiza orice producator, dar care ii asigura un design deosebit. Materialele utilizate sunt de import , avand calitate ..
  267 lei
 • Masa cafea Ivorne, Wenge /crom, 1150 x 640 x 366mm
  Ivorne este o masuta  simpla , in varianta de stejar baituit wenge, cu picioare cromate ,usor de manipulat si montat. Ivorne are o forma  ovala, pe care nu o poate  realiza orice producator, dar care ii asigura un design deosebit. Materialele utilizate sunt de import , av..
  267 lei
 • Masa cafea Ivorne, Wenge/satin, 1150 x 640 x 415 mm
  Ivorne este o masuta  simpla , in varianta de stejar baituit wenge, cu picioare satinate ,usor de manipulat si montat. Ivorne are o forma  ovala, pe care nu o poate  realiza orice producator, dar care ii asigura un design deosebit. Materialele utilizate sunt de impor..
  267 lei
 • Masa cafea Laussane, Wenge/ Argintiu , 1300 x 900 x 318mm
   Laussane este o masuta pentru living sau holuri , cu un design placut prin combinatia de argintiu uni mat cu lemn de stejar baituit wenge .Ae o stabilitate foarte buna prin picioarele asortate cu design-ul blatului, iar consola aflata in dotare se poate roti in jurul masei , astfel incat ..
  509 lei
 • Masa living Heiden ovala, Wenge, 1400x1250x800mm
  Masa  Heiden  este o masa de 6 persoane , care o ovalitate discreta. Poate fi folosita in locuinte personale, dar si in restaurante, sau in  sali de conferinte. Piciorul a fost gandit sa ofere o stabilitate foarte buna. Masa se livreaza neasamblata, pe componente, montajul fiind acces..
  799 lei
 • Masa living Heiden patrata, Wenge,1000x1000x800mm
  Masa  Heiden este gandita pentru spatii mai mici, avand o forma patrata cu laturi arcuite. Poate fi folosita in cofetarii, restaurante , pub-uri deoarece picioarele mesei ii asigura o foarte bina stabilitate . Materialele folosite sunt de import, avand o calitate superioara. Masa Haiden ..
  706 lei