Set dormitoare

Dormitorul poate fi personalizat in multe moduri , totul tine de imaginatia si preferintele dvs. Firma noastra a gandit mai multe  variante de dormitoare in game diferite de culori si componente , astef incat in aceasta categorie puteti opta  conform preferintelor dvs  in alegerea dormitorului ideal.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Dormitor Santander, Alb Nymfa / Albastru, pat de 1600x2000mm
  Dormitorul Santander are o linie simpla si moderna, fiind realizat dintr-o combinatie de alb simplu  si alb puternic structurat in relief cu auriu , contrastul fiind asigurat de albastru inchis. Comoda si noptierele pastreaza design-ul garniturii.Tablia principala a patului are in dotare o..
  4.050 lei
 • Dormitor Almeria , pal Etna / violet, pat de 1600
    Dormitorul este realizat dintr-o combinatie puternica de violet intens cu structura de  lemn, lava stinsa ( etna). Usile si sertarele sunt actionate prin manere cu o forma  futurista, montate asimetric. Tabliile patului sunt gandite functional putand fi folosite si pentru carti , re..
  5.549 lei
 • Dormitor Barcelona, Sonoma/Capucino, pat 1600
  Garnitura  pentru dormitor compus din : dulap , pat , set doua  noptiere si comoda , componenta fiind optionala. Este un dormitor avand o combinatie eleganta intre stejarul natural sonoma si capucino ( nuanta uni). Dulapul are usile centrale culisante, iar usile laterale rabatabile. Pen..
  6.725 lei
 • Dormitor Barcelona, Sonoma/Capucino, pat 1800
  Dormitorul Barcelona este  o garnitura completa cu dulap, pat , comoda si set de noptiere, dar  componenta lui este optionala. Dulapul Barcelona  este un dulap avand o combinatie eleganta intre stejarul natural sonoma si bronzul metalic uni. Dulapul are usile central..
  6.912 lei
 • Dormitor Leon , Sonoma, pat 1600
  Garnitura  pentru dormitor  compus din : dulap din 3 sau 2 usi , pat dublu , set doua  noptiere si comoda. Optional pentru dotarea unei camere de tineret e disponibil si pat de o persoana , dimensiune 900 x 2000 mm Este un dormitor  mai simplu dar elegant fiind gandi..
  3.042 lei
 • Dormitor Madrid, pal alb cu decor sonoma , pat 1600 x 2000( var 1 )
   Numele  folosit este din  Spania, Madrid , avand o rezonanta puternica. Nuantele folosite nu sunt intense sau foarte calde,s-a  utilizat albul  ptr a sugera  puritate , prospetime, iar decorul din stejar sonoma  reda caldura acestui dormitor cu..
  3.450 lei
 • Dormitor Malaga, pal alb cu nuante sonoma, dulap usi culisante , pat 1600 x 2000
  Chiar daca numele este in  spaniola, avand denumirea de Malaga, nuantele folosite nu sunt intente sau foarte calde . S-a  utilizat albul  ptr a sugera  puritate , prospetime, chiar racoare .Usoarele tente de sonoma aplicate redau  caldura acestui dor..
  3.095 lei
 • Dormitor Mallorca, pal Bosfor, pat 1600
  Chiar daca denumirea este spaniola, culoarea  care ii asigura design-ul este  unica, avand denumirea de Bosfor , sugerand culoarea si caldura acestei stramtori. Lipsa celei de a doua culori, este estompatata de manerele argintii, care sunt  elementele de baza ale design-ului modern. D..
  5.489 lei
 • Dormitor San Domingo, Bej /Capucino, pat dublu cu tablie (1600)
  Este un dormitor cu un design interesant . Dulapul are doua usi , ce se deschid de la exterior spre interior, gen fluture, si  este luminat de doua lampi fixe cu leduri. Optional, poate fi combinat din doua sau trei piese, obtinand un spatiu de depozitare mult mai mare. Cu u..
  3.675 lei