Set dormitoare

Dormitorul poate fi personalizat in multe moduri , totul tine de imaginatia si preferintele dvs. Firma noastra a gandit mai multe  variante de dormitoare in game diferite de culori si componente , astef incat in aceasta categorie puteti opta  conform preferintelor dvs  in alegerea dormitorului ideal.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Dormitor Santander, Alb Nymfa / Albastru, pat de 1600x2000mm
  Dormitorul Santander are o linie simpla si moderna, fiind realizat dintr-o combinatie de alb simplu  si alb puternic structurat in relief cu auriu , contrastul fiind asigurat de albastru inchis. Comoda si noptierele pastreaza design-ul garniturii.Tablia principala a patului are in dotare o..
  4.650 lei
 • Dormitor Almeria , pal Etna / violet, pat de 1600
    Dormitorul este realizat dintr-o combinatie puternica de violet intens cu structura de  lemn, lava stinsa ( etna). Usile si sertarele sunt actionate prin manere cu o forma  futurista, montate asimetric. Tabliile patului sunt gandite functional putand fi folosite si pentru carti , re..
  5.745 lei
 • Dormitor Barcelona, Sonoma/Capucino, pat 1600
  Garnitura  pentru dormitor compus din : dulap , pat , set doua  noptiere si comoda , componenta fiind optionala. Este un dormitor avand o combinatie eleganta intre stejarul natural sonoma si capucino ( nuanta uni). Dulapul are usile centrale culisante, iar usile laterale rabatabile. Pen..
  6.725 lei
 • Dormitor Mallorca, pal Bosfor, pat 1600
  Chiar daca denumirea este spaniola, culoarea  care ii asigura design-ul este  unica, avand denumirea de Bosfor , sugerand culoarea si caldura acestei stramtori. Lipsa celei de a doua culori, este estompatata de manerele argintii, care sunt  elementele de baza ale design-ului modern. D..
  5.735 lei
 • Dormitor San Domingo, Crem/Capucino, pat cu tablie (1600)
  Este un dormitor cu o linie moderna. Dulapul are doar doua usi , dar,  optional, poate fi combinat in doua sau trei piese obtinand un spatiu mai generos si cu un design la fel de intersant. Culoarea predominanta este crem, design-ul fiind asigurat de conturul de  capucino . Noptierele..
  4.225 lei
 • Dormitor San Sebastian, Crem / Wenge, pat de 1600 x 2000mm
  San Sebastian este un dormitor simplu, gandit pentru cei tineri, dintr-o combinatie eleganta de stejar baituit wenge si crem uni lucios. Liniile curbe au fost gandite pentru a rezona cu celelalte produse ( biblioteci, cuiere) realizate de firma noastra.Patul este dotat cu doua lampi flexibile c..
  3.150 lei
 • Dormitor Santa Cruz, Whitewood /Wenge, pat de 1600 x2 000mm
  Este un dormitor  realizat dintr-o combinatie delicata de alb cu fibre discrete de cenusiu,avand linii de design din stejar baituit wenge. Contrastul dintre alb si wenge ii confera personalitate. Noptierele si comoda pastreaza acelasi design , iar sertarele acestora aunt actionate prin push. Us..
  4.580 lei
 • Dormitor Sevilia, Stejar Canyon, pat de 1600
  Este un dormitor modern, gandit pentru tinerii casatoriti.  Dormitorul este  realizat dintr-o culoare unica de stejar natural invechit, designul fiind asigurat de liniile conturului tabliei, a marginilor patului, linii ce se regasesc si in design-ul dulapului. Noptierele sunt incastrate in..
  4.250 lei
 • Dormitor Valencia, Bronz/Negru / MDF Negru , pat 1800 x2000 mm
  Culoarea predominanta a dormitorului este bronz metalic. Dulapul are usile  asimetrice, ceea ce ii confera o modernitate deosebita ,fiind agreat atat de tinerii casatoriti, cat si  de cei maturi. Pata  de culoare neagra a dormitorului este din MDF acrilic-lucios, pentru a veni in cont..
  5.850 lei