Alt mobilier ptr hol

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Comoda hol Ronda, pal Sonoma, 350x350x610mm
  Este gandita ca un suport de vaze ,statuete ( firma a sponsorizat muzeul din Braila cu acest produs). Pentru a asigura o stabilitate mai mare , are o usa pe picior in care pot fi asezate greutati, dar si elemente de utilitate aferente zonei in care sunt expuse. Comoda e lucrata din pal mel..
  260 lei
 • Comoda hol Ronda, pal Sonoma , 350x350x810mm
  Este gandita ca un suport de vaze ,statuete ( firma a sponsorizat muzeul din Braila cu acest produs). Pentru a asigura o stabilitate mai mare , are o usa pe picior cu o polita la interior in care pot fi depozitate  elemente de utilitate aferente zonei in care sunt expuse. Comoda e luc..
  295 lei
 • Comoda hol Ronda, pal Sonoma, 350x350x1010mm
  Este gandita ca un suport de vaze ,statuete ( firma a sponsorizat muzeul din Braila cu acest produs). Pentru a asigura o stabilitate mai mare , are o usa pe picior in care pot fi asezate greutati, dar si elemente de utilitate aferente zonei in care sunt expuse.     &nbs..
  335 lei
 • Pantorfar ECONOMIC, Burg cu 2 compartimente , pal alb, 620 x 240 x 850 mm
  Pantofarul Burg economic cu 2 compartimente  a fost gandit pentru hol astfel ca acesta sa ramana mereu ordonat si organizat. Dulapul pentru pantofi este caracterizat de eleganta, datorita designului simplu si culorii. Dulapul va ajuta sa depozitati intr-un mod eficient incaltamintea . Aces..
  295 lei
 • Pantorfar ECONOMIC, Burg cu trei compartimente, pal alb, 620 x 240 x 1230 mm
  Pantofarul Burg economic cu 3 compartimente  a fost gandit pentru hol astfel ca acesta sa ramana mereu ordonat si organizat. Dulapul pentru pantofi este caracterizat de eleganta, datorita designului simplu si culorii. Dulapul va ajuta sa depozitati intr-un mod eficient incaltamintea . Acest pan..
  325 lei
 • Pantorfar Burg cu un sertar si un compartiment, pal sonoma/ wenge
  Pantofarul Burg cu 1 compartiment si sertar este caracterizat de eleganta, datorita nuantelor utilizate si designului simplu. Acesta poate fi pozitionat in hol, astfel incat sa depozitati intr-un mod eficient incaltamintea si alte accesorii. Acest pantofar este prevazut cu 1 sertar pentru depozitat,..
  295 lei
 • Pantorfar Burg cu doua compartiment si un sertar, pal sonoma/ wenge
  Pantofarul Burg cu 2 compartimente si sertar a fost gandit pentru hol astfel ca acesta sa ramana mereu ordonat si organizat. Dulapul pentru pantofi este caracterizat de eleganta, datorita nuantelor utilizate si designului simplu. Dulapul va ajuta sa depozitati intr-un mod eficient incaltamintea si a..
  475 lei
 • Pantorfar Burg cu trei compartiment si un sertar, pal sonoma/ wenge
  Pantofarul Burg cu 3 compartimente si sertar a fost gandit pentru hol astfel ca acesta sa ramana mereu ordonat si organizat. Dulapul pentru pantofi este caracterizat de eleganta, datorita nuantelor utilizate si designului simplu. Dulapul va ajuta sa depozitati intr-un mod eficient incaltamintea si a..
  655 lei