Livrare gratuită în toată țara
Dormitor Leon , Sonoma, pat 1600

Dormitor Leon , Sonoma, pat 1600

  • 2.705,00 lei TVA inclus


Garnitura  pentru dormitor Leon e compusa , in aceasta varianta din : dulap din 3 , pat dublu ( 1600x 2000) , set doua  noptiere si comoda cu 1 sertar si 2 usi . Optional, pentru dotarea unei camere de tineret ,e disponibil si pat de o persoana , dimensiune 900 x 2000 mm si dulap doar  cu 2 usi .

Este un dormitor  mai simplu dar elegant fiind gandit  doar dintr-o singura culoare - stejarul  sonoma. Dulapul are , in functie de preferinte,  2 sau 3 usi . Alegerea se va face in functie de suprafata necesara de depozitare. ambele variante de dulap contin  si compartiment cu polite si compartiment cu bare pentru haine . Tabliile patului, pastreaza designul dulapului cu latura de sus rotunjita .  Patul este ridicat de la sol pe picioare din pal ,  care permit aerisirea  saltelei si curatarea rapida  a suprafetei de sub acesta . Setul contine  si 2 noptiere  compuse din  cate 2 sertare,  precum si  o comoda cu 1 sertar si 2 usi , avand acelasi design al garniturii . Componenta lor este optionala. Pentru usi si sertare in vederea manipularii   s-au aplicat  manere metalice  alungite.

 Materialele folosite sunt de import, avand o calitate superioara.

Atentie,  garnitura nu include saltea ! Pretul  unei garnituri e in functie de componenta sa !

Produsele care compun setul  se achizitioneaza  fiecare separat din sectiunile dedicate incluse in Categoria Dormitoare.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha
Transport si retur gratuit
0734100112   0733978253